Uitverkochte producten die besteld worden door ons bij de leverancier worden binnen 2 werkdagen bij ons afgeleverd, mits het product bij de leverancier voorradig is.

Zodra wij uw pakket aanbieden bij PostNL wordt het door hen verwerkt in hun systeem. U krijgt een track & trace code opgestuurd per mail. Tevens krijgt U van ons een email bericht dat uw pakket aangeboden is bij PostNL.

Mocht U nu geen bericht vinden in uw email, kijkt U dan even in uw spam berichten. Wellicht is het bericht hierin terechtgekomen. Indien dit niet het geval is neemt U dan contact met ons op info@goldguava.com

U begrijpt dat wij geen invloed hebben op de levering van uw pakket door PostNL. De levering is afhankelijk van de drukte bij hen. Is uw pakket niet afgeleverd ondanks de track & trace code, neemt U dan meteen contact met ons op. Wij gaan er meteen achter aan voor U. Natuurlijk zijn bij gebreken hierin de kosten geheel voor onze rekening.

De leveringstijden van PostNL bedragen in Nederland ongeveer 1 tot 2 werkdagen, afhankelijk van de drukte bij hen. Naar België en Duitsland kunnen de leveringstijden 2 tot 3 werkdagen duren, wederom afhankelijk van de drukte bij PostNL.

De bezorgkosten voor Nederland bedragen € 6,75.

Voor België en Duitsland zijn de bezorgkosten € 9,30

Aflevering van het pakket vindt alleen plaats op het adres dat bij bestelling aan ons is doorgegeven.

Indien U een bestelling plaatst bij ons boven de € 50,00 zijn de verzendkosten voor onze rekening en is de verzending voor U dus gratis. Dit geldt voor Nederlandse klanten!